• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Asayiş
  • Spor
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Eğitim
  • Magazin Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
14:00
Antalya Büyükşehir Belediyesi yangınzedelerin yanında
10:30
Kemer'de 575 metrelik deniz bariyeri takıldı
10:30
Keçiören'de mobil atık getirme merkezleri yenileniyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli Kandıra sahilleri koordinasyon toplantısı
Yerel
02 Nisan 2022 - 13:30

Kocaeli Kandıra sahilleri koordinasyon toplantısı

5 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen ve Kandıra sahillerini konu alan Kandıra Sahilleri Koordinasyon Toplantısı bu yıl da yaz ayları öncesinde yapıldı. Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda 2022 yaz sezonunda dikkat edilmesi gereken konular konuşuldu.

Yerel
02 Nisan 2022 - 13:30
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kocaeli Kandıra sahilleri koordinasyon toplantısı
5 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen ve Kandıra sahillerini konu alan Kandıra Sahilleri Koordinasyon Toplantısı bu yıl da yaz ayları öncesinde yapıldı. Kandıra Namazgâh Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda 2022 yaz sezonunda dikkat edilmesi gereken konular konuşuldu.

KOCAELİ (İGFA)- Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile belediyenin ilgili müdürlükleri, Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, İtfaiye Dairesi, Park ve Bahçeler Dairesi, Zabıta Dairesi, 153 Çağrı Merkezi, Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı ve ilgili personel katılım sağladı.

TESPİTLER VE TALEPLER

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mengüç, Kocaeli'de mavi bayrak statüsünde olan sahillerde hizmetlerin kriterlere uygun olarak devam ettirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Mengüç, "5 yıldır Kandıra'daki çalışmalarımızda geldiğimiz nokta çok iyi, bunu daha da iyi hale getirmeyi konuşuyoruz. Turizm mastır planı ile markalaşmaya dayalı bir çalışma sürdürmeliyiz. Vatandaşları doğru bilgilendirmek önemli. Bununla birlikte yeni sezona eksiklerimizi tamamlayarak girelim. A-Takımı aracılığıyla hızlı müdahaleyi öne çıkaralım" dedi. Deniz ve Kıyı Hizmetleri Şube Müdürü Yüksel Demircan tarafından Kandıra sahil bandında bir önceki dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ve bu sezon gerçekleştirilecek çalışmalar ile tespit ve taleplere ilişkin sunum yapıldı.

PARK BAHÇELERDEN YAZA HAZIRLIK

Toplantıda sunum yapan Park ve Bahçeler Bakım Şube Müdürü Fatih Özkaraaslan, "Kandıra sahillerinde 150 personel 3 vardiya 24 saat üzerinden 16 farklı sahada çalışma yapılıyor. Sahillerimizde çalışmalar mavi bayrak kriterlerine uygun şekilde yürütülüyor. Aynı zamanda 7/24 temizlik çalışmaları yapılıyor. Bununla birlikte sezon öncesi zarar görmüş duş kabinleri, soyunma kabinleri, bay ve bayan tuvaletleri onarılıyor. cankurtaran kulelerinin montajı yapılıyor. Sahildeki oyun grubu ve parkeler düzenleniyor. Çiçekler, ağaçlar, çimler ve tabelalar kontrol ediliyor. Fileler ve yosunlar temizleniyor" dedi.

GEREKLİ TÜM ÖNLEMLER ALINIYOR

İhtisas Zabıta Şube Müdürü Faruk Tarı, geçen sene yapılan çalışmalar ve bu sene yapılacak çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Tarı,  "Sahillerde seyyar satış yapanlara müdahale ediliyor. Cebeci bölgesinde tatil amaçlı gelen ve büyük çadırlar kuran kişilere vatandaşın şikayeti doğrultusunda izin verilmiyor. Hatalı park eden ya da yaya yolunu engelleyen araçlara müdahale ediyoruz. Ateş, mangal, semaver yakılmaması konusunda tabela çalışması yapılması gerekiyor" dedi.

SAHİLLERDE ŞEZLONG VE ŞEMSİYE

Toplantıya katılan Belde A.Ş. Genel Müdürü Kemal Yazıcı ise ''2013 yılından beri hizmetlerin sonuç kısmında varız. Darıca, Bayramoğlu, Karamürsel, Ereğli ve Kandıra sahillerinde şezlong, şemsiye dağıtım bakım onarım hizmeti sunmaktayız. Geçen sene Kandıra sahillerinde 1320 şemsiye ile hizmet verdik'' dedi. Ayrıca Kerpe'deki küçük plajda gelen talep doğrultusunda aile locaları oluşturulması önerisinde bulunuldu.  

Söz konusu toplantıda Kerpe, Kapri, Sardala ve Seyrek bölgelerinde doğal yapının bozulmaksızın vatandaşların kullanımına hazır hale getirilmesi, yaşanan araç trafiğine ilişkin önlemlerin alınması, çadır alanlarının oluşturulması, atıkların yönetimi gibi konularda ilgili birimler tarafından görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmaların yapılması ve en kısa sürede tamamlanması kararlaştırıldı.


IGF
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İzmir Çiğli'de inşaatlara sıkı denetim
İzmir Çiğli'de inşaatlara sıkı denetim
Gaziantep'te Geneyik-Deredüzü kırsalına sıcak asfalt
Gaziantep'te Geneyik-Deredüzü kırsalına sıcak asfalt
Bingöl'de bin dekarlık nohut hasadı yapıldı
Bingöl'de bin dekarlık nohut hasadı yapıldı
Bilecik Pazaryeri'nde Kınık kırsalına içme suyu deposu
Bilecik Pazaryeri'nde Kınık kırsalına içme suyu deposu
Son Haberler
Antalya Büyükşehir Belediyesi yangınzedelerin yanında
Antalya Büyükşehir Belediyesi yangınzedelerin yanında
Kemer'de 575 metrelik deniz bariyeri takıldı
Kemer'de 575 metrelik deniz bariyeri takıldı
Keçiören'de mobil atık getirme merkezleri yenileniyor
Keçiören'de mobil atık getirme merkezleri yenileniyor
Nilüfer Belediyesi ve NOSAB gençleri geleceğe hazırlıyor
Nilüfer Belediyesi ve NOSAB gençleri geleceğe hazırlıyor
Güz Gezileri'nde bu hafta Japon Bahçesi ve Emirgan Korusu ziyaret edildi
Güz Gezileri'nde bu hafta Japon Bahçesi ve Emirgan Korusu ziyaret edildi
Göçmen kuşlar ay boyu İstanbul'dan izlenecek
Göçmen kuşlar ay boyu İstanbul'dan izlenecek

Ana Sayfa
Asayiş
Spor
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Eğitim
Magazin
Politika
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Konya Haber - Afyon haber