MİLLİ MÜCADELEYE DEVAM…

TAKİP ET

Makamında ziyaret ettiğimiz Esen Ermiş Ertürk hanımefendi ile önemli konuları istişare ettik.

- Esen hanım önümüzde bir seçim var sizce ne olacak?

(Hafif bir tebessümle) Ben ne olacağını açık seçik görüyorum ancak şimdi propaganda yapmayayım sadece şu kadarını söyleyeyim milletimiz gerekeni yapacak sandık gelsin milli ve yerli kazanacak.

-Rusya-ABD arasında Türkiye sıkıştı sözleri dış basında çok konuşuluyor siz nasıl görüyorsunuz durumu?

 Türkiye kimsenin arasında sıkışık kalacak kadar küçük ve hafif bir ülk değil.Kara propaganda bunlar.Jeopolitik gerçekliklerin ABD’de Rusya’da farkında.Gerek gıda krizinin çözmüne verdğimiz katkı gerek mediator yani arabuluculuk dediğimiz diplomasinin en önemli ayağını oluşturuyoruz.Bu bağlamda gündelik mançetleri ciddiye almayın dış basın iç basın adı üzerinde basın;devlet geleneklerini uygulamaya devam edeceğiz.

-Yunanistan’ın Sayın Erdoğan’a verdiği cevap konuşuluyor.Ne yapacağız bir gece ansızın gidecek miyiz?

Türkiye Cumhuriyeti devleti nereye ne zaman gideceğini bilir bunu Yunan’a soracak değiliz.Sayın Hulusi Akar’ın dediği gibi akıllarını başlarına alsalar onlar için iyi olacak.

EKONOMİ;NE OLACAK ESEN HANIM?

İyileşecek ,dünyadan bağımsız değiliz,açık ekonomiyiz ,tedarik zincirleri,maliyetler hammadde ,gıda fiyatları,vs.. bunların enflasyonu devam edecek,herkes temkinli olmaya devam etsin,iki tane ise bir yiyip bir biriktir dönemi.Ancak enseyi karartmayacağız beraber çıkacağız düzlüğe.

-Çok teşekkür ederiz Esen hanım iyi çalışmalar diliyoruz.

Ben teşekkür ediyorum kıymetli ziyaretiniz için.Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Esen Ermiş Ertürk Recep Tayyip Erdoğan ekonomi Rusya ABD Ekonomi rusya ABD