ZAMANIN DURDUĞU YERDE SONSUZLUK BAŞLAR !

TAKİP ET

İbrahim Murat Gündüz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının yıldönümünde anmak adına bir açıklama yaptı.

İbrahim Murat Gündüz’ün ifadelerine göre, Atatürk'ün mirası olan Türkiye Cumhuriyeti; demokratik, laik ve sosyal hukuk ilkeleriyle varlığını sürdürecek ve bağımsızlığını koruyacaktır. Her yıl 10 Kasım'da yaptığımız gibi, bu yıl da Atamızı derin bir özlemle ve en yüksek saygıyla yad ediyoruz. İbrahim Murat Gündüz, Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarına minnettarlığını ve rahmet dileklerini iletti.

 

 

İbrahim Murat Gündüz’ün anlamlı mesajında, Atatürk'ün fiziksel olarak aramızdan ayrıldığı 10 Kasım 1938 tarihinden bu yana, onun ideallerinin, düşüncelerinin ve bıraktığı eserlerin ülkemizde ve dünyada yaşamaya devam ettiğini ve sonsuza dek yaşayacağını vurguladı.

 

"Atamız Atatürk, senin 'En büyük eserim' olarak tanımladığın Türkiye Cumhuriyeti, bizlere emanet edilmiştir ve bizler bu emanete sonsuza kadar sahip çıkacağız" diyen Gündüz, Atatürk'ün Türk milleti için sadece büyük bir lider değil, aynı zamanda bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olduğunu belirtti.

 

Gündüz’ün ifadesine göre, tarih kitapları Mustafa Kemal Atatürk'ü bağımsızlık mücadelesinin öncüsü olarak kaydedecek, ve tüm dünya ulusları onun manevi kişiliğine duydukları saygıyla onu anacaklardır.

#Atatürk #10Kasım #MustafaKemal #İbrahimMuratGündüz #Ata