TÜRKİYE'YE İTİBAR SUİKASTİNİN NEDENİ BU !

TAKİP ET

Siyaset ve iş dünyasının önemli ismi Esen Ermiş Ertürk katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu .

Geçtiğimiz gün Elon Musk Türk SİHA larına büyük övgülerde bulundu basında duydunuz mu? Gündem oldu mu? Hayır tabi ki. Türk milli savunma sanayisinden tutunda,Ukrayna krizin’nde arabuluculuk rolüne,batı ve doğu arasında köprü görevine varana kadar sayısız nedenle Türkiye Cumhuriyeti devleti göz kamaştırıyor. TSK’ne yapılan alçak itibar suikastinin nedeni de bu işte.Bakın siyaset başka devlet,vatanın bütünlüğü başka.Ülkenin bekasını ilgilendiren konuşmalar muhalefet etmek değildir iş başka yere gider.

Envanterinde kimyasal silahı asla bulundurmayan bir orduya , uluslararası hukukun asla dışınına çıkmayan ve tarihin her döneminde vicdanla savunma yapan  Türk ordusuna ,bebek katili teröristleri masum göstermek ve ordumuzu insanlık suçu işlemiş olarak göstermek için kimyasal silah kullandı iftirası atılmaya çalışıldı.

Peki bunlar neden oluyor ? Son olarak Rusya’nın “Türkiye gazın merkezi olsun” açıklaması birilerini tam anlamıyla çıldırttı Ukrayna krizini fırsata çevirecek olan güçler, dünya çapında tekel olacak iken Putin’in bu açıklaması hiç hoşlarına  gitmedi.Bakınız şunu açıkça söylüyorum Dünya’da ekonomik kriz var evet alım gücü azaldı,halkımıza acil destek lazım kesinlikle bunu bir tarafa koyalım.Cari açığın en büyük kalemi olan enerji sorununu çözen bir Türkiye’de hepimiz kalkınacağız anlatabiliyor muyum? Biz ne Rusya ne Abd ne AB kimsenin dümen suyuna girmeyiz “denge “politikası yürüteceğiz bu böyle bilinsin.

Dünya’nın her yerinde bulundum ve her yerinde ticaret yaptım,tüm gelişmiş ülkelerin diplomatlarıyla masada oturdum . Türkiye’ye bol bol övgüler duydum , bizim ülkemizde ki kadar kendi vatanını dışarda karalamaya çalışan da görmedim.

Devletimize uzanan dillerin neden bu dönemde arttığını konuştuk.  TSK’ne itibar suikastlerinin bedelini hukuk önünde ödeyeceklerine şüpheniz olmasın!

Dünya ekonomisi resesyona girdi şimdi stagflasyon riski analiz ediliyor,5-7 yıl arası küresel sistem kaosu bitmeyecek gibi görünüyor,İngiltere de ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde siyasi istikrarsızlık var.Bu süreçten güçlenerek çıkacağız hiç kuşkunuz olmasın.

Esen Ermiş Ertürk TSK