Türkiye'nin önemi daha da artacak!

TAKİP ET

İş ve siyaset dünyasının önemli ismi Esen Ermiş Ertürk katıldığı TV programında küresel ekonomi ve siyasetin güncel gelişmelerini değerlendirdi.

İş ve siyaset dünyasının önemli ismi Esen Ermiş Ertürk katıldığı TV programında küresel ekonomi ve siyasetin güncel gelişmelerini değerlendirdi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleriyle  politik ve diplomatik anlamda  büyük bir başarı anlamına gelen Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasına tekrar dönüşünü gördük ve dünya basınında bugün bütün manşetlere baktığımızda Türkiye’ye övgüleri görüyoruz. Türkiye'nin çok önemli bir diplomatik aktör olduğunu ve küresel siyasette çok daha başat aktör olduğunu görmeye devam edeceğiz. Bugün NATO Genel Sekreteri Sayın Stoltenberg İstanbul'a gelecek. Yarın Sayın Erdoğan'la görüşecek. Çanakkale'yi ziyaret edecek ondan sonraki gün ve bu süreçte tabii ki Rusya, Ukrayna çatışmasından tutun İsveç Finlandiya gelişmelerine ve aslında küresel çapta yaşanan ekonomik krizlerin aslında radikal terör örgütlerini arttırması  ve bu durumun devletlere etkileriyle ilgili de önemli toplantılar yapılacak. Dünyanın neredeyse nükleer savaşın eşiğine geldiği bir süreçte Türkiye'nin barış için bu kadar kilit bir noktada olması hepimizin gurur duyması gereken bir durum.

Vatanını seven herkes dışarda ülkesini övsün,eleştiri varsa bunu içerde,meclis sıralarında yapsın.Vatansever muhalefet etmek bu şekilde olur.”

NATO Recep Tayyip Erdoğan Stoltenberg Esen Ermiş Ertürk Zelenski Putin