Doç. Dr. Ümit Sayın evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Ergenekon kumpas davası'nın 'Anadolu' isimli gizli tanığı Doç. Dr. Ümit Sayın (59) İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Merdivenköy'deki dairesinde ölü bulundu

Ergenekon kumpas davasında Savcılık tarafından tutuklanan ve sonrasında itirafçı olduktan sonra tahliye olan Ümit Sayın, Kadıköy Merdivenköy’deki evinde ölü bulundu.

Şüpheli ölüm sonrası polis evde inceleme yaparken, Ümit Sayın’ın cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Komşuları ise Sayın ile pek görüşmediklerini söyledi.

Ergenekon Davası’nın gizli tanıklarından olan Doç. Dr. Ümit Sayın (59) Kadıköy’deki Merdivenköy Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Farmakolog olarak çalıştığı öğrenilen Ümit Sayın, koruma polisi tarafından 28 Ocak Günü 15.00 sıralarında evine bırakıldı.

Bir gün sonra Ümit Sayın’ı arayan koruma polisi ulaşamayınca durumu Emniyete bildirdi. 29 Ocak Günü 22.30 sıralarında adrese giderek çilingir yardımıyla kapıyı açan Emniyet ekipleri  Ümit Sayın’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Hayatını kaybettiği anlaşılan Sayın’ın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ümit sayın ümit sayın kimdir ümit sayın ergenekon ümit sayın kim ümit sayın hicran